Om oss

Jag som driver Äppelvikens Redovisning AB heter Marianne Milde. Till min hjälp har jag min kollega Liselotte Andersson.

Geografiskt finns vi i Stockholm, närmare bestämt i Bromma.
Jag (Marianne) startade firman i november 2008, då under namnet MM Culture & Accounting som senare utvecklades till mm Culture & Admin. Sedan dess har verksamheten ändrats en del, vilket lett till det nuvarande namnet. Till en början hade jag verksamheten hemma, men växte snart ur det och i december 2009 fick jag mitt första kontor i Vinsta utanför Vällingby. Drygt tre kvartal senare flyttade jag hem firman, till en större lägenhet där jag verkade i tre år, innan jag hittade kontorshotellet där vi nu huserar. Under våren 2017 lades verksamheten över i ett AB som fick namnet Äppelvikens Redovisning AB.

Lite mer fakta om oss

Marianne MildeMarianne Milde

Jag är civilekonom med inriktning nationalekonomi. Med åren byggde jag på med redovisning och revision. Har flerårig erfarenhet från redovisnings- och revisionsbyråer. Min specialitet är de små företagen och föreningarna, främst inom kulturområdet, av alla bolagsformer. Jag gillar också att utbilda, informera och ge råd inom både redovisning och skatter. Är auktoriserad redovisningskonsult via SRF.

Liselotte AnderssonLiselotte Andersson

Jag är civilekonom med inriktning på ekonomistyrning och organisation, och har flerårig erfarenhet av arbete på redovisnings- och revisionsbyråer. Dessutom har jag arbetat som ekonomiansvarig, ekonomichef och controller. Kartläggning, förändring och utveckling av processer samt effektivisering är områden som intresserar mig mycket.

Om ni hör något i luften som surr… förlåt skäller, är det bara husets vakthund, taxen Helge!