Ekonomiadministrativa tjänster

Bokföring

Vi utför löpande bokföring i BL Administration och är även ”byråpartner” i Fortnox for den som även vill kunna komma åt sin bokföring själv via nätet. Vi har även erfarenhet av Vismas programvaror. Kontakta oss gärna för prislista! Vi erbjuder fast pris per månad beroende på hur mycket det är.

Bokslut, årsredovisningar, deklarationer

Bokslut och årsredovisningar utformas med hjälp av BL Bokslut så de följer gällande lagar och regler. Vid inkomstdeklarationen som görs i BL Skatt får du alltid en skatteberäkning av oss så du vet hur skatten kommer att bli.

Fakturering och löner

Vi är byråpartner till den smarta, enkla faktureringstjänsten Billogram, där allt du behöver göra är att tala om vad och vem som skall faktureras, och Billogram skickar ut fakturan och bevakar att du får betalt! Se vidare www.billogram.se. Kontakta oss för mer info!

Enklare löner kan vi också ta hand om, så du och dina anställda kan få rätt lön i rätt tid.

 

Rådgivning

Sköter du bokföringen själv, men stöter på problem ibland eller vill ha råd i specifika frågor? Eller är du på G med att starta företag och har din affärsplan och idé klar? Vi kan hjälpa dig med: * Nystart av företag – Hjälp med ifyllning av blanketter, budget, råd om val av redovisningsmetod o.dyl. * Ombildning till AB * Avveckling av enskild firma m.m. Boka gärna tid via vårt online bokningssystem här på hemsidan!